Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

joi, 25 august 2016

În vacanță: Lacul Râușor ( Voina)

Zilele de vacanță trec repede și lasă în urma lor șirag de amintiri. Lacul Râușor de la Voina a ajuns să fie distracția preferată pe care ne-o oferim ori de câte ori simțim nevoia de evadare în mijlocul naturii.
Situat doar la câțiva km de orașul Câmpulung Muscel, pentru a ajunge la drumul spre Voina trebuie să traversezi satul Lerești. Drumul este bun, se parcurge cu orice mașină, nu neapărat mașini
de teren, pentru că este asfaltat (am văzut câteva postări în care se afirma că este un drum impracticabil, gen drum forestier). Ajuns în zonă, orice turist poate opri pentru a petrece chiar și numai o zi de relaxare. dacă vă place apa în mod deosebit, puteți coborî pe una din căile de acces spre lac. Este drept că nu sunt marcate și nici nu este bine să vă aventurați să coborâți cu mașina, dar, pe timp de vară, găsiți oricând oameni ai locului amabili care să vă dea indicații și să vă sfătuiască. Priveliștea este minunată iar copiii se pot bălăci aproape de malul lacului, unde apa este foarte plăcută în zilele toride de vară.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu