Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

vineri, 12 aprilie 2013

GOGOȘI...pur și simplu

Aveți nevoie de: un cubuleț drojdie, 1/2 cană de zahăr, 2 plicuri zahăr vanilat, 1 poahar lapte călduț,2-3 ouă, coaja de la o lămâie.
Puneți drojdia într-un bol mic, 2-3 linguri de lapte călduț, presărați puțin zahăr și mestecați formând o maia pe care o lăsați să crească  10 minute.
Amestecați ouăle cu laptele, zahărul, maiaua crescută, zahărul vanilat și coaja de la lămâie, apoi adăugați făină cât cuprinde. Lăsați coca să crească!
După ce a crescut, permiteți-i celui mic să modeleze din coca moale și elastică. Va fi o adevărată distracție! Atras de propria sa artă, nu se va apropia de aragaz, așa că vă puteți apuca de prăjit.
Când sunt prăjite, scoteți-le pe un prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei, apoi tăvăliți-le pur și simplu prin zahăr pudră.
POFTĂ BUNĂ!
Bucătăria reprezintă un tărâm magic și deosebit de atractiv pentru copii! Le face o deosebită plăcere să amestece, să combine și să obțină un produs finit... bun de mâncat! Aceste momente pot fi util combinate cu un dialog relaxat pe care să-l aveți cu copilul d-voastră. Veți rămâne uimiți de lucrurile pe care le veți afla! O muzică relaxantă, plăcută, preferată atât de copil cât și de d-voastră, v-ar putea ajuta la construirea unei atmosfere de neuitat. Și dacă vă place, o veți putea repeta săptămânal!