Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

vineri, 5 august 2016

Clasa a IV- lista rechizitelor necesare

Știu din experiență că începerea anului școlar coincide cu „febra cumpărăturilor” care dă oricărui părinte dureri de cap... Liste, calcule, alte liste date de doamna învățătoare la prima întâlnire, plus hăinuțe că - de!- copilul a crescut iar cele pe care deja le are fie i-au rămas mici, fie nu mai sunt „la modă”. Anul trecut mergeam la sigur dacă tricoul sau hanoracul erau imprimate cu Hello Kitty dar anul acesta se pare că avem alte gusturi...

Ce manuale vom folosi în clasa a IV-a?

Structura anului școlar 2016-2017 s-a publicat de ceva timp, după lungi dezbateri - așa cum ne informează o sursă de pe net (mai exact libertatea.ro).

Structura anului școlar 2016-2017

Anul școlar 2016-2016 își deschide porțile mai devreme, pe 12 septembrie. Perioada 12 -15 septembrie este dedicată perioadei de acomodare a elevilor și profesorilor cu procesul instructiv-educativ iar prezența elevilor nu este obligatorie. O noutate o reprezintă și faptul că programul dedicat perioadei „Școala Altfel” va fi mai flexibil, în funcție de deciziile luate la nivelul fiecărei unități școlare.