Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Prăjitura ”Crenguțe”

Astăzi vom găti ... crenguțe! Suntem foarte hotărâți să reușim, în special că mami a pregătit aluatul deja. Iată cum a procedat:
A folosit următoarele ingrediente: 200g zahăr pudră, 50g margarină de prăjituri, 1 ou, o linguriță bicarbonat, 2 linguri duuuuuulci de miere, 2 linguri lapte dulce. A făcut un aluat puțin mai tare, l-a pus pe dosul unei tăvi, l-a copt și a vut grijă să-l taie ușor când încă era cald.
GLAZURA am pregătit-o noi din: 250 g zahăr, 1 pachet de margarină, 3 linguri cacao. Le-am fiert două minute. Apoi am luat ”crenguțele” și le-am tăvălit mai întâi prin glazură, apoi prin nucă de cocos.
                                                                      
Imagine: haisagatim.ro
POFTĂ BUNĂ!
Secret: uneori crenguțele le facem din aluat de pandișpan; ca divertisment, le putem tăvăli și prin nucă mărunțită, în funcție de preferințe!

Iepurașul

Copiii simt bucuria fiecărei sărbători și își concentrează atenția asupra tuturor lucrurilor în care găsesc simbolurile respectivului eveniment. Încă nu este timpul să roșim ouă, dar un iepuraș mic, drăguț și simpatic putem reliza împreună. Urmăriți pașii descriși cu mare atenție și veți reuși cel mai simpatic iepuraș!